Česta Pitanja

Koliko Dugo Traje Isporuka Narudžbe?

Predlažemo da kupci očekuju isporuku narudžbi unutar 4-5 dana. Catenaccio Design raste iz dana u dan, još uvijek smo potpuno nova neovisna tiskarska tvrtka, tako da nam slanje velike količine narudžbi može oduzeti vrijeme da obavimo posao.

Primit ćete e-poruku s potvrdom i informacijama o otpremi, svakako provjerite svoju spam mapu!

Custom Narudžbe

Trebali biste očekivati ​​da će dizajn biti poslan na odobrenje prije ispisa u roku od 7-10 dana. Dodali smo dizajnere našem timu kako bismo ubrzali ovaj proces.

 

Moj Kurir Ne Ažurira Podatke O Mom Paketu?

Ovo je rijedak incident koji se nažalost događa i znamo da je frustrirajuće jer osjećamo isto.


To je zbog činjenice da ponekad dostavljači ne ažuriraju artikle dok ne stignu do vašeg lokalnog distribucijskog centra. To se uvijek riješi s vremenom kako vaša stavka stigne na svoje odredište.

Jedina stvar koju možemo predložiti da učinite ako ste naručili preko GLS-a pokušajte odabrati datum isporuke - na taj način će se prikazati više informacija. S Hrvatskom poštom predlažemo da ih kontaktirate izravno s brojem za praćenje, obično im treba neko vrijeme da skeniraju i obrade vašu narudžbu u njihovom distribucijskom centru.

 

Kako Vas Mogu Kontaktirati?

Imamo tim za podršku spreman razgovarati s vama svaki dan, za sve upite, narudžbe i sve dodatne informacije

Contact Us


 

Povrat novca/Otkazivanje

Naravno da razumijemo ako se predomislite!

Povrati novca/otkazivanja dostupni su unutar 48 sati od slanja vaše narudžbe, nakon 48 sati ne možemo obraditi nikakve povrate novca/promjene/otkazivanja narudžbe.